Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Caseta pictata

Caseta pictata

180,00 lei

Am inceput anul pregatind niste schimbari și momentan produsele nu mai pot fi comandate.
Revenim de la 1 septembrie.
Multumim pentru intelegere.

Motive de Rimetea

Produs care se realizează la comandă.

După adăugarea produsului în coş şi trimiterea comenzii, veţi fi contactaţi pentru a vă comunica termenul de livrare şi pentru a confirma/infirma comanda.

SKU: DECO31 Categorie:
000

Mobilierul pictata de interior si obiectele pictate de uz casnic au devenit un fenomen artistic extrem de amplu incepand cu secolele XVII – XIX.
Initial acesta era utilizat de catre paturile instarite in conace si castele. Ulterior fenomenul a capatat forta si a ajuns si in mediul taranesc unde a generat energii creatoare din cele mai diverse in functie de zone.
Avem astfel la dspozitie, mai ales in Transilvania, o bogatie de modele si de elemente de pictura care s-au transmis din generatie in generatie.

Gustul pentru mobilierul pictat si obiectele pictata a revenit in actualitate mai ales datorita echilibrului pe care piesele pictate il dau alaturi de mobilierul modern si de spatiile de locuit de astazi.
Obiectele pictate pe care le veti gasi aici respecta in totalitate modelele si elementele zonei din care a fost ales modelul si puteti fi siguri astfel ca veti avea in casa un obiect valoros atat din punct de vedere artistic cat si etnografic.

Caseta este pictata cu motive traditionale din Rimetea. Este perfecta pentru pastrarea bijuteriilor.

Dimensunile casetei sunt 17 x 17 x 7,5 cm.