Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Livrarea produselor

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.dealtadata.ro., veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Majoritatea produselor 90% se livreaza din stoc, in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

  • factura fiscala in original;
  • chitanta, daca este cazul;

Modalitati de livrare disponibile: Info Transport

 

TERMENUL MEDIU DE LIVRARE 24-72 DE ORE DE LUNI PANA VINERI PRIN CURIER RAPID (CARGUS).

Termen general (nu este valabil in perioada promotiilor).
Produsele comandate se livreaza in toata tara. Conditiile de transport de mai jos se aplica EXCLUSIV pe teritoriul Romaniei. Pentru transportul in strainatate, cumparatorul va lua legatura prin e-mail cu administratorii site-ului DE ALTADATA(dealtadata.ro), pentru a i se calcula pretul de transport, suportat in totalitate de client.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport in valoare de 19 ron.

Livrarea se va face prin curuer rapid în zonele aflate în aria de acoperire Urgent Cargus sau prin Poșta Română (pentru localitățile aflate în afara zonei de acoperire Urgent Cargus la costuri standard: 15,00lei)

In cazul stornarii comenzilor sau Retur , costul de transport nu se storneaza.

1. Alege produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul “ADAUGA IN COS”.

2. Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizeaza Comanda” iar pe pagina urmatoare alegeti sa va inregistrati in cazul in care sunteti utilizator nou sau sa va logati daca ati mai plasat comenzi la noi pe site. Completati datele personale in formularul din pagina in cazul in care sunteti client nou. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, este posibil sa fiti contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

3. Date livrare
Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.

4. Validarea datelor comenzii
Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta.

Completati seria si numarul buletinului, data si ora la care doriti ca produsele sa fie livrate si, eventualele observatii pe care le aveti. Apasati Continua pentru finalizarea comenzii. Veti primi pe email o factura proforma precum si alte detalii utile.