Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizeaza comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati localitatea de livrare (careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport), metoda de plata pe care o preferati si forma de facturare pentru persoana fizica sau juridica. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Finalizeaza comanda.