Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Pilota lana Merinos

Pilota lana Merinos

Lana Merinos – somn calduros si linistit

This product is currently out of stock and unavailable.

Cod Produs: TEXT40 Categorie:
000

Pilotele Wool din lână merinos în husă de bambus 100%, reprezintă tradiția îmbinată cu tehnologia modernă. Datorită calităților de termoreglare a temperaturii și umidității este ideală pentru utilizare atât iarna, cât și vara. Confortul oferit de pilotele din lână reduc stresul termic din timpul somnului prin reglarea temperaturii corpului. în plus, conținutul de lanolină ajută la reducerea inflamațiilor provocate de artrită și reumatism. Fabricat în România.

Recomandări de utilizare:

Pilota trebuie utilizată întotdeauna cu lenjerie(acoperită cu o husă), aceasta având rol de protecție și de reducere a numărului de spălări.
Acest produs se utilizează în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii, baterea și scuturarea pilotei și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse.
Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE.
Recomandăm curățarea conform informatiilor de pe eticheta atasata, evitati calcarea si uscarea cu fierul de calcat.
Pentru a prelungi durata de viața a pilotei, vă recomandăm achiziționarea lenjeriilor GREEN-FUTURE. Ușor de întreținut, cu un design modern ,permit spălarea în mașina de spălat la temperaturi de 30 grade.

Detalii întreținere

Spălare la 30 de grade Celsius
Se curăță chimic
Nu se calcă
Nu se înălbește
Nu se usucă la uscător
Se usucă agățat

Informații suplimentare

Dimensiuni

140×200, 180×200, 200×220

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.