Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Lada brasoveana

Lada brasoveana

2.500,00 lei

Lada pictata manual

Produs care se realizează la comandă.

După adăugarea produsului în coş şi trimiterea comenzii, veţi fi contactaţi pentru a vă comunica termenul de livrare şi pentru a confirma/infirma comanda.

Disponibil la comandă

Cod Produs: DECO32 Categorie:
000

Lada brasoveana este o piesa de mobilier de o valoare etnografica deosebita. Dimensiunile lazii sunt la fel cu cele ale lazilor brasovene autentice, pictate de mesterii scheieni timp de sute de ani.

Pictura lazii include doar elemente autentice, modelul fiind preluat de pe o veche lada brasoveana de la inceputul secolului XX. Lazile erau folosite in vechime la transportul marfurilor de catre negustorii brasoveni, ulterior ele pastrandu-si doar o functie de depozitare, insa nu pentru orice obiecte ci doar pentru cele de zestre.

Mobilierul taranesc autentic este decorat prin pictare policroma a unor motive florale, antropomorfe sau simbolice. Lada brasoveana este bogat ornamentata policrom, aducand cateva elemente care se regasesc exclusiv in regiunea Brasovului, cum ar fi draperiile si ciucurii care impodobesc lada.

Feroneria este executata de la comanda de un mester fierar, care a replicat elementele de feronerie ale vechilor lazi brasovene.

Frumusetea lazii brasovene se asorteaza prin originalitatea si armonia picturii in orice casa moderna sau traditionala.

Dimensiunile lazii sunt: 120 x 48 x 46 (LxLxI)

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

[recaptcha theme:dark size:compact]

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.