Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Caseta bijuterii

Caseta bijuterii

60,00 lei

Pictata manual

Produs care se realizează la comandă.

După adăugarea produsului în coş şi trimiterea comenzii, veţi fi contactaţi pentru a vă comunica termenul de livrare şi pentru a confirma/infirma comanda.

Disponibil la comandă

Cod Produs: DECO61 Categorie:
000
Caseta de portelan, pictata manual cu motive albastre
Uimeste-o cu o bijuterie din portelan
Despre obiectele de portelan
Obiectele sunt din cel mai fin portelan, pictate integral manual, cu motive originale, ce deriva din traditia indelungata romaneasca.
Portelanul este de tip Bone China sau tip englezesc, subtire, elegant si rezistent, produs in Romania. Acest portelan a fost dezvoltat spre sfarsitul anilor 1700 de un olar englez si isi trage numele de la faptul ca are in compozitie cenusa de oase pentru finete, elasticitate si translucenta.
Obiectele de portelan pictate manual sunt realizate in forme inedite si surprinzatoare, puse in evidenta de culorile vii, caracteristice cusaturilor romanesti.
Intretinere
Data fiind finetea portelanului, recomandam sa fie spalate manual, cu apa calduta si detergenti de vase.
Designer Alina Alecu
Obiectele noastre de portelan pictat manual sint realizate de Alina Ana Alecu, o doamna indragostita de arta, in multiplele ei forme. Alinei ii plac interioarele si designul interior, si, dupa multi ani de calatorii, in care a acoperit numeroase spatii culturale, a inceput sa picteze manual diferite obiecte de portelan, obiecte frumoase de care oamenii sa se bucure zilnic.
”Imi place ideea de lux accesibil. Eu sustin ca in fiecare zi ar trebui sa ne bucuram de tot ce e bun si frumos in jurul nostru, asa ca de ce sa nu incepem cu ceasca in care ne bem cafeaua dimineata, continuind cu setul de farfurii pentru prinz si cina si cu caseta de bijuterii in care punem o bratara la care tinem?”
Alina a urmat trei module de pictura pe portelan in Romania si Olanda, iar obiectele create de ea sint asocieri intre vechi si nou, intre traditional si futuristic.
Porphyras este brandul pe care Alina Alecu a reusit sa il impuna pe piata romaneasca si internationala, iar obiectele Porphyras au fost prezente la 8 evenimente majore internationale (Table Top NY, Maison & Objet- Paris, Ambiente – Frankfurt etc).
Si ce alta recomandare mai buna pot avea aceste obiecte minunate decat faptul ca si Familia Regala a Romaniei detine obiecte pictate manual in atelierul Alinei!

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.