Lucruri Folositoare Pentru Case cu Mult Soare

Raze de lumină în casă nouă

Raze de lumină în casă nouă
23 august 2016 De altădată
In Blog, Uncategorized

Nu haina face pe om, dar cu siguranţă atrage atenţia! După o perioadă lungă în care dealtadata.ro nu a suferit nici o modificare, a sosit timpul să îl îmbrăcăm în haine noi. Dealtadata.ro este acum mai flexibil, mai uşor de utilizat şi de navigat.

Toate produsele sunt reorganizate acum în categoriile de Bucătărie, Dormitor şi Decoraţiuni făcând mai uşoară regăsirea obiectelor potrivite pentru casa dumneavoastră.

De altădată îşi propune să se dedice în totalitate sloganului său “Lucruri folositoare pentru case cu mult soare” şi va aduce cele mai frumoase obiecte şi decoraţiuni tradiţionale din România.

Lucrăm doar cu meşteri, designeri şi mici întreprinderi româneşti care creează obiecte autentice şi de valoare. Orice obiect cumpărat de pe dealtadata.ro are garanţia unui obiect produs în România. Încercăm şi prin acest site să facem faţă invaziei de obiecte “tradiţionale” importate masiv din China, care, pe lângă lipsa evidentă a calităţii, sunt lipsite de orice legătură adevărată cu tradiţia, nefiind decât un amalgam de simboluri româneşti alăturate haotic şi scoase din contextul unui obiect viu tradiţional.

Alegând un obiect de pe site-ul dealtadata.ro, sprijiniţi creaţia valoroasă a meşterilor tradiţionali şi le permiteţi să perpetueze inestimabilele meşteşuguri româneşti.

Haideţi în bazar!

Odată cu  schimbarea grafică şi organizatorică a site-ului, ne-am decis să facem curat în depozit şi să facem loc pentru produse noi, frumoase şi originale.

Toate obiectele din categoria Bazar sunt acum în promoţie cu minim 50% reducere şi aşteaptă nerăbdătoare să plece către casele dumneavoastră unde să lumineze un colţ şi să îl încălzească cu frumuseţea lor.

Vă aşteptăm cu drag pe dealtadata.ro sau pe pagina noastră de Facebook unde putem schimba idei şi impresii despre tradiţia românească!

 

Comments (0)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*